Super User

Nunc sed metus at tortor auctor tristique. Class aptent taciti sociosqu ad litora torqt per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Vestibulum non enim id sapien feugiat Proin convallis risus turpis. Curabitur nisi lacus, lacinia ac

Web site URL: http://bowthemes.com

Sivas İmam Hatipliler Derneği,kendi binalarında hizmet vermek amacıyla içerisinde ahşap bir ev olan arsa satın aldı

Paşabahçe de Belediye tarafından tahsis edilen alanda gerçekleştirilen alanda yapılan buluşmaya ilgi yoğundu. Sabahın erken saatlerinden itibaren aileleriyle birlikte alana gelen imam hatipliler aynı sıraları paylaştıkları arkadaşlarıyla hasret giderdiler..

İmam Hatipliler Derneği Satranç Turnuvası düzenledi. Çok sayıda katılımın olduğu bir turnuva düzelyen İmam Hatip Derneği santranç sporunun önemi ve kişisel gelişimde etkilerinden bahsetti.

Sivas İmam Hatip Derneği , Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan Öncü Akademi Eğitim Projesi kapsamında planlanan seminerlerin ilkini gerçekleştirdi.Hedef belirlemenin Gücü seminerine konuşmacı olarak Eğitimci-Yazar Sefa GÜRBÜZ katıldı.

Hatip Liselerinde ve ortaokullarında okuyan ve bu okullardan mezun olanların karşılaştıkları sorunlar, sıkıntılar ve çözüm yolları konusunda ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Sivas İmam Hatip Lisesinin kuruluşunun 50. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrasında yeni bir yönetim oluşturarak çalışmalarına devam eden dernek yönetimi, İmam Hatip Lisesinin 50. yıl etkinliklerinde yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdiler..

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Vivamus scelerisque fermentum odio, id tincidunt nibh pharetra quis. Curabitur mollis enim sapien, non suscipit erat.

Aenean imperdiet ligula hendrerit est faucibus tincidunt convallis metus tempus. Aliquam laoreet auctor risus eget tempus. Nunc massa felis, malesuada et faucibus vel, fermentum vitae sapien.

Fusce laoreet interdum lacinia. Integer sit amet mauris nec risus sodales placerat. Pellentesque bibendum tempus turpis, sit amet pellentesque massa suscipit quis. Suspendisse mauris lorem, interdum in ultricies at, laoreet eget elit.

Mauris tempus consequat urna nec luctus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ac est metus. Morbi quis est nec nibh vulputate accumsan. Morbi nec purus vel risus malesuada rhoncus id et nunc.