CEMİL PASLI AİLENİN ÖNEMİNİ ANLATACAK

Cemil PASLI Cemil PASLI

Sivas İmam Hatipliler Derneği yen bir konferansa daha ev sahipliği yapacak. Dernek tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Aile Uzmanı Eğitimci Cemil Paslı katılacak.
Sivas İmam Hatipliler Derneği Başkanı Abdussamet Şimşek, dernek olarak sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiklerini belirterek, sevgi ve mutluluk üzerine yeni bir konferansa daha ev sahipliği yapacaklarını söyledi.
Yapılan panel ve konferansların aileler açısından çok önemli olduğunu dile getiren Şimşek, “Sivas İmam Hatipliler Derneği olarak aile eğitimleri üzerine panel , seminer ve konferanslar düzenledik. Dernek olarak aile eğitimlerine çok önem veriyor ve bu alanda etkin çalışmalar yapmaya gayret gösteriyoruz.
Bu kapsamda 28 Kasım Cumartesi günü akşam saat 19.00’da Öğretmen evinde Aile Uzmanı –Eğitimci Cemil Paslının katılımı ile bir konferans düzenleyeceğiz. Sevgi ve Mutluluğun Yeşerdiği yer olan Aile üzerine yapılacak olan konferansa tüm halkımız davetlidir”dedi..