İmam Hatipliler Derneği Binasına Kavuşuyor

Yazan

Sivas İmam Hatipliler Derneği,kendi binalarında hizmet vermek amacıyla içerisinde ahşap bir ev olan arsa satın aldı

Kız ve erek öğrencilerin okudukları iki İmam Hatip Lisesinin orta kısmında, imam hatip öğrencilerinin barındığı Çarşıbaşı mahallesi Doğruyol sokakta bulunan pansiyonun 9. saktaki kısmında bir arsa satın alan İmam Hatipliler Derneği, dernek binasını yaparak hizmetlerini burada sürdürmeyi amaçlıyor

Satın alınan binanın olduğu yerde basın açıklaması yapan Sivas İmam Hatipliler Derneği Başkanı Samet Şimşek, derneğin 2006 yılında kurulduğunu belirterek, mülkiyeti derneğe ait olan bir hizmet binasını almanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını söyledi

Daha önce belirlenen hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Şimşek, imam hatiplilere gönül vermiş imam hatip sevdalılarının maddi manevi yardım ve destekleriyle hizmetlerini artırarak devam ettirdiklerini belirterek, “Yüzlerce öğrencimize burs, yemek, eğitim ve buna benzer hizmetlerimizi sizlerin destekleriyle sürdürüyoruz. Daha önce belirlediğimiz hedefler doğrultusunda gerçekleştirmek nasip olan mülkiyeti derneğimize ait dernek hizmet binamızı satın almış bulunuyoruz. Gençlerimize ve milletimize daha iyi ve çok hizmet verebilmek için böyle bir hizmet binasına en başından beri büyük ihtiyacımız vardı. Bugün ihtiyacımızı karşılamak üzere arsa hükmünde olan burayı satın almış bulunuyoruz. Arsa hükmünde olan burasını en kısa zamanda yıkıp kendi plan ve projemizle yeni binamızı yapmak istiyoruz” dedi

Öncelikli olarak binanın satın alındığını ve bu paranın ödenmesi gerektiğini ifade eden Şimşek, acilen arsa parasının ödenmesi için hayır sahiplerinden yardım ve destek istedi

Hayır sahiplerinin her zaman katkısının büyük olduğunu ifade eden Şimşek, yeni hizmet binasını da en kısa sürüde yapmayı planladıklarını hatırlatarak, maddi manevi yardımlarını esirgemeyen ve kuruluşundan bu güne kadar emeği geçenlere de teşekkür ederek, yardım yapmak isteyenlerin 0 346 223 88 58 nolu telefonla derneğe veya derneğin Kuveyttürk Bankasının 870456-1 nolu hesaba destek verebileceklerini sözlerine ekledi

Samet ŞİMŞEK

İmam Hatipliler Derneği Başkanı.