İmam Hatipliler Derneği Satranç Turnuvası

İmam Hatipliler Derneği Satranç Turnuvası düzenledi. Çok sayıda katılımın olduğu bir turnuva düzelyen İmam Hatip Derneği santranç sporunun önemi ve kişisel gelişimde etkilerinden bahsetti.

Sporun her alanına ilgi duyulması gerektiğini belirten dernek yönetimi gençlerin zamanlarını faydalı etkinliklerle geçirerek sosyal gelişimlerinin kaliteli bir seviyeye ulaşmalarını hedeflediklerini belirtti. Spor kişisel gelişimde önemli rol oynadığını aynı zamanda spor vesilesi ile birlikteliğin beraberliğin kardeşliğin tatlı kapışmaların topluma sosyal anlamda değer kattığını bunun süreklilik arz ederek devam ettirilmesi gerektiğini savunuyoruz etkinliklere çok yönlü şekilde devam edeceklerini beyan ettiler..