İmam Hatipliler Zara'da Toplandı

Hatip Liselerinde ve ortaokullarında okuyan ve bu okullardan mezun olanların karşılaştıkları sorunlar, sıkıntılar ve çözüm yolları konusunda ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Toplantıya Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sami Şahin, Zara ilçe Milli Eğitim Müdürü Halil Kurt, Müftü Yardımcısı Mehmet Şahin, Milli Eğitim Şube Müdürleri Harun Kaya, Mustafa Mücahit, ilçe müftüleri, imam Hatip lise ve ortaokul müdürleri , İmam Hatipliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri katıldı

Dernek Başkanı Samet Şimşek, katkılarından ve ev sahipliğinden dolayı Zara Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Tahir Günay’a plaket verirken, bir sonraki istişare toplantısının ise Kangal’da yapılmasına karar verildi

Toplantıya katılanların önerileri doğrultusunda konuşulan konular İmam Hatipliler Derneği yönetimi tarafından rapor haline getirilerek, İmam hatiplilerin çatısı olan ÖNDER’in 16-17 Mayıs tarihleri arasında İzmirde yapacağı toplantıya sunulacağı ifade edildi..