İ.H.L. Kuruluşunun 50. Yılını Kutluyor..

Sivas İmam Hatip Lisesinin kuruluşunun 50. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrasında yeni bir yönetim oluşturarak çalışmalarına devam eden dernek yönetimi, İmam Hatip Lisesinin 50. yıl etkinliklerinde yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdiler..

Dernek binasında basın toplantısı düzenleyen İmam Hatipliler Derneği Başkanı Abdussamet Şimşek, 50. yıl münasebetiyle bir dizi etkinlikler yapacaklarını ve her ay bir program düzenleyeceklerini söyledi.İlk olarak müftüler ve İmam Hatip Lisesi Müdürlerinin katılımı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptıklarını dile getiren Şimşek, 24 Şubat tarihinde ise panel düzenleyeceklerini belirtti.Şimşek, “İmam Hatipliler Derneği olarak Sivas İmam Hatip Lisesinin 50. yıl dönümünü bir dizi etkinlik ve programla kutlayacağız. Her ay bir etkinliğe yer vereceğiz. Şu an itibariyle kitap, albüm ve CD çalışması başlattık. Bu konuda elinde orijinal bilgi, belge, fotoğraf ve anıları olanların derneğe  veya internet sitemiz aracılığı ile ulaştırmasını arzu ediyoruz. Nisan ayı içerisinde bir vefa programı tertip edeceğiz. Mayıs ayında merkez ve ilçe İmam Hatip Liselerinin katılımı ile hadis yarışması yapılacak. Haziran ayında gezi tertip edilecek. 15 Temmuz tarihinde ise tüm mezunların katılımı ile 5. İmam Hatipliler Buluşmasını Paşabahçede gerçekleştireceğiz. “dedi

SİVASA YENİ BİR İMAM HATİP KAZANDIRIYOR.