ÇOK ÇALIŞIN VE BAŞARIYA ULAŞIN

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı ve bazı tavsiyelerde bulundu.

İmam-Hatipliler Derneği Öncü Gençlik Komisyonu tarafından hayata geçirilen ‘Öncü Gençlik Şehrin Öncüleriyle Buluşuyor’ adlı programının bu ayki konuğu Sivas’ın mimarı olan Belediye Başkanı Sami Aydın oldu.

Merkez Anadolu İmam-Hatip Lisesi salonunda gerçekleştirilen program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Okul Müdürü Hacı Ömer Özdemir ve Sivas İmam-Hatipliler Derneği Başkanı Abdussamed Şimşek’in açış konuşmasının ardından kendisi de İmam-Hatipliler Derneği kurucularından olan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın da bir selamlama konuşması yaptı.

Programda konuşan ve tecrübelerini paylaşan Belediye Başkanı Sami Aydın, imam-hatipli olmanın en büyük arzusu olduğunu, fakat nasip olmadığını belirterek okul yıllarından bahsetti.

Öğrenim hayatından, iş yaşamından ve siyasi hayattan kesintiler sunan Başkan Aydın, öğrencilere nasihatlerde bulunarak, hedefe ulaşmak için çok çalışılması gerektiğini söyledi.

Aydın, “Hangi işi yapıyorsak yapalım, en iyisini yapmak için gayret gösterelim. Sizin için hedef sadece sınıfı geçmek olmamalıdır. Öğrencilik yıllarınızı iyi değerlendirin, kendinizi yetiştirin. Çok çalışın ve başarıya ulaşın. Çalışmadan hiçbir şey yetenekle olmuyor.” dedi.

Belediye Başkanlığının bir nasip işi olduğunu dile getiren Başkan Aydın, görev süresince yapılacak en güzel şeyleri yapmaya gayret gösterdiklerini de sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Sami Aydın konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayarak onlara, Belediye’nin kültür hizmeti olan ‘Genç Safahat’ kitabından hediye etti.