BAŞKAN AYDINDAN İMAM HATİPLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

Sivas’ta ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Sami Aydın, Sirer caddesinde bulunan İmam Hatipliler Derneğini ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
İmam Hatipliler Derneği Başkanı Abdussamet Şimşek ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Sami Aydın, üyelerle bir süre sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.
Sivas İmam Hatipliler Derneği Başkanı Abdussamet Şimşek, Belediye Başkanı Sami Aydın’ın derneği ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
KIlavuz bölgesinde yeni yapılan İmam Hatip Lisesinin durumu hakkında da bilgiler veren Şimşek, bölgeye güzel bir imam hatip lisesinin kazandırıldığını ancak; altyapı, yol, su, doğalgaz ve elektrik konusunda sıkıntılar olduğunu dile getirerek destek istedi..Belediye Başkanının yoğun programı olmasına rağmen yapılan ziyaretin çok anlamlı olduğunu dile getiren Şimşek, dernek yönetimi olarak Belediye Başkanı Sami Aydın’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Sami Aydın ise, İmam Hatipliler Derneği yönetiminin ziyaret taleplerine karşılık olarak kendisi ziyaret ederek, yöneticilerle bir araya geldiğini belirterek bir süre fikir alışverişinde bulundu. İmam Hatipliler Derneği yöneticileriyle siyaset üzerine bir süre sohbet eden başkan Aydın, istikrarlı bir Türkiye için dua ve destek istedi.