ÖNCÜ AKADEMİ

Psikolog Dr. Semin Güler, ailede yaşanan şiddet, çözüm yolları ve çocuklara etkisini anlatarak, şiddete karşı olduklarını ve insanın fıtratında şiddetin yeri olmadığını söyledi

Sivas ve ilçelerinde bulunan İmam Hatip liselerinde okuyan 100'e yakın öğrenci ile yapılan ‘Değerler Kampı’ sona erdi. Sivas İmam Hatipliler Derneği Öncü Gençlik Komisyonu tarafından organize edilen kamp programı Sivas Sıcak Çermik Sefa Oteli'nde gerçekleştirildi.

Kamp ile ilgili bilgi veren İmam Hatipliler Derneği Öncü Gençlik Komisyonu Başkanı Hüseyin Emre Aktaş, ülkemiz ve insanlığın dün olduğu gibi bugün de her zamankinden daha çok imam hatiplik ruhuna ihtiyaç duyduğunu belirterek, “

Sivas İmam Hatipliler Derneği tarafından düzenlenen seminerde ailenin önemi birkez daha vurgulandı. Dernek tarafından Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak Araştırmacı-Yazar Nehir Aydın Gökduman katıldı.
Çocuk ve gençler üzerine çok sayıda kitabı bulunan ve konferanslarında modern toplumda ailelerin önemini anlatan Yazar, Sivas’ta İmam Hatip Lisesi ve orta okullarında eğitim gören öğrencilerin yanIsıra, ilahiyat Fakültesinde de öğrencilerle bir araya gelerek ailenin önemini anlattı.